Почетна Историјат Галерија Преузимања Линкови Форум Документи Суперстарси Тенкови Чланови Пријава   

 Хариер АВ-8Б
Поставио: =4с= Хајдук
23-11-2017

РАЗБАМ је на својој Фејсбук страници најавио скори излазак алфа верзије Ноћног Јуришника, Харијер АБ-8Б авиона за Дигитални Борбени Симулатор.

 


Кратак историјат развоја стварног Харијера АВ-8Б и листа борбених, нваигацијских и авио система овог напредног симулатора може се видети на продајној интернет страници ДБС-а за овај модул.

Радна верзија Џепног Упутства за овај модул је доступна и ја сам за овај чланак прево пар страница приказа података на Горњем Показивачу (ГОП).

У навигацијском режиму на ГОП-у су приказани основни навигацијски и летни подаци.

 

 

 

У режиму Вертикалног Кратког Полетања-Слетања (ВКПС) приказани су подаци као што су вертикална брзина, положај авиона (Вештичин Шешир), бочно клизање и сл.

 

 

Једна од занимљивих особина овог авиона је коришћење воде за хлађење лопатица турбине мотора. Ово омогућава постизање већих температура издувних гасова (ТИГ) и веће обрте мотора и његовог потиска.

 

 

=4с= Виртуална Борбена Ескадрила је веома заинтересована за овај модул и за сада је нас четворица купило овај модул у предкуповини

Сви заинтересовани за виртуелно борбено летење и стварно дружење са нама могу нас често у вечерњим сатима пронаћи на нашем Тим Спик серверу (ИП 45.35.41.158:8468). Наш форум је такође (мање/више) активан за све разговоре о виртуалном и стварном борбеном и цивилном ваздухопловству.

 

Горан Баџић

=4с= Хајдук Вељко


Последњи чланци...

Покретање Ми-24П хеликоптера
F-14A/B Standardna operativna procedura
"Microsoft Flight Simulator" 2020 - Први утисци
Ф-16Ц, Навигација
Нишански радар на авиону Ф-16Ц, други део
=4с= Џони
Нишански радар на авиону Ф-16Ц, Први део
Спитфајер, покретање мотора

 
Вести Чланови 



Team Speak